Varför en ny hemsida?

Det finns mängder av anledningar till varför du och ditt företag behöver en professionell webbplats. Här är några.

Du ökar din trovärdighet

Idag använder allt fler konsumenter internet för att söka efter de produkter eller tjänster som de behöver. Du och ditt företag kommer att vinna trovärdighet genom att ha en webbplats som är väl gjord. Utan en, kommer potentiella kunder att gå till dina konkurrenter som redan har satsat på en webbplats.

Det kanske är så att du redan har en hemsida men den har lite för många år på nacken utan uppdatering, eller den kanske känns "hemmagjord", alltså en hemsida som inte ger ett professionellt intryck. Då är det dags att göra en uppdatering, eller varför inte en helt ny hemsida? Det kommer att ge dina kunder ett bra första intryck och inspirera till en större kundkrets.

En hemsida sparar dig pengar

Som företagare har man alltid utgifter, och ofta handlar det om hur man ska prioritera. Många företagare tror att man inte har råd med en professionell hemsida, eller snarare att det inte är något man behöver prioritera. 

Men sanningen är att du inte har råd att låta bli. Kostnaden för att utforma en webbplats varierar ganska mycket, men när det väl är igång så kostar en hemsida inte särskilt mycket per år. Jämför man kostnaden för en hemsida med till exempel en tidningsannons så är det ett mycket kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag via din hemsida. Hos oss får du ett fast pris för att bygga en hemsida.

Håll enkelt dina kunder uppdaterade

Tänk på din webbplats som din broschyr eller katalog. Det är mycket enklare och snabbare att uppdatera information om dina produkter och tjänster på din webbplats än i tryckt material, det gör att du på ett effektivt sätt kan låta dina kunder veta om ankomsten av nya produkter, kommande evenemang, specialerbjudanden, eller några nya tjänster du nu kan erbjuda. Till skillnad från tryckta annonser som snabbt blir föråldrade så kan din webbplats alltid ge aktuell information och nyheter.

Den är alltid tillgänglig

En webbplats är tillgänglig för både dina nuvarande och dina blivande kunder dygnet runt alla dagar på året. Det ger dem bekvämligheten att se över dina produkter och tjänster när din butik eller kontoret är stängt. Med dagens hektiska livsstil är detta ett bra försäljningsargument när du ska besluta dig för att köpa något.

Det är en plats där du kan visa upp ditt arbete

Oavsett vilken typ av verksamhet du har så är en webbplats ett bra ställe att visa upp ditt arbete. Genom att inkludera en portfölj, bildgalleri eller kundernas egna berättelser om ditt arbete så kan du visa vad som gör ditt företag unikt.

Det förbättrar kundservicen

Kanske du säljer miljövänliga produkter och vill dela tips om hur man ska återvinna dem, eller kanske är du en revisor och vill ge dina kunder råd om hur man kan förenkla deras bokföringsmetoder. Genom att inkludera en FAQ sida, lägga till artiklar eller ladda upp nyhetsbrev för att svara på alla dina kunders frågor kan du hålla dem up-to-date. Finns det något bättre sätt att förse dem med relevant information än genom att dela information på din webbplats?

Redo att ta nästa steg på webben?
Låt oss göra det tillsammans!