Professionellt. Enkelt. Prisvärt.

Var synlig för dina potentiella kunder. Hemsidan är företagets viktigaste kanal.

Jag som driver jmc webdesign heter Marcus Ceder, jag bor i Sundsvall men arbetar över hela Sverige. 2015 startades företaget och vi har ett fokus på små och medelstora företag. Vi vill hjälpa till att ge dina kunder ett bra första intryck med en hemsida som är professionell, vi vill också göra det enkelt för dig som företagare att nå ut med information, produkter, tjänster och allt annat som är relevant för ditt företag.​​

Oavsett vilken bransch du jobbar inom så är hemsidan ditt företags viktigaste kanal. Idag måste du vara synlig för dina potentiella kunder på nätet, det är ditt ansikte utåt. Hemsidan måste vara lätt att använda och fylld med relevant innehåll. Dina produkter och tjänster måste vara lättillgängliga och det ska vara lätt att nå dig via sökmotorer som till exempel Google.

JMC Web Design är inte en webbyrå som tar betalt för att prata utan vi levererar professionella hemsidor och e-tjänster till ett fast pris. Du som kund vet vad det kommer att kosta och vad du får innan det blir affär. Vårt mål är att du som kund ska vara nöjd med resultatet men också med resan till resultatet. Hos jmc webdesign får man personlig och snabb service utan några konstigheter.

Visionen för JMC web design är att:

Designa professionella hemsidor till rätt pris och göra det enkelt för företagare att hålla hemsidan levande.

Tveka inte att ta kontakt vid frågor eller för ett gratis designförslag.

MARCUS CEDER
Marcus Ceder